1. הטכניקה – היחיד שעשוי מפתיתי גלידה המזכירים פתיתי שלג. כדי ליצור את פתיתי השלג, משתמשים במכונות מיוחדות שיוצרות את פתיתי השלג מחלב
2. הוא קררר – משמע מעולה לחום הישראלי
3. טירוף לחושים ולטעמים – לבינגסו אתם בוחרים מה להוסיף – ומגוון התוספות משוגע:
>>פירות טריים: מנגו, תות, בננה, קיווי, מלון, אבטיח,..
>>טעמים שאוהבים: לוטוס, טריפל שוקולד, עוגת גבינה,..
>> תה ירוק ומאצ'ה, ממש כמו בקוריאה!
אז איך משיגים את זה?
קל, זה כבר בישראל: תכירו את מסעדת סו-בינג בתל אביב